top of page

Urmați-ne pe LinkedIn

  • LinkedIn Social Icône

Vă mulțumim! Mesajul dvs. a fost trimis.

Lean Performance Group

SAS au capital de 4.400 €
514 927 110 R.C.S. Lyon

4-6 Avenue Joannes Hubert

69160 Tassin-la-Demi-Lune, France

office@lean-performance.com

Tel: +49 (0) 177 259 15 61

Director al publicației: Stéphan Treuvey

Conținutul online

Lean Performance® SAS (LP) nu poate fi tras la răspundere pentru veridicitatea, precizia, exhaustivitatea și calitatea informațiilor publicate. LP nu poate fi tras la răspundere pentru pagube cauzate de utilizarea necorespunzătoare a site-ului, fișiere incomplete sau incorecte, cu excepția cazului în care se poate dovedi neglijența sau intenția voită de a induce în eroare autorul. Nici una dintre oferte nu poate fi considerată ca implicând obligația sau răspunderea LP. Toate informațiile din tabelul 134567 [[# Headers], [FR]] conținute pe acest site pot fi modificate în orice moment și fără notificare, inclusiv cu dispozițiile prezente.

Protecția datelor

Conținutul formularului de contact al site-ului Lean Performance Group este liber pentru utilizator. Aceste date nu vor fi transmise terților și vor fi utilizate exclusiv pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Lean Performance Group gestionează toate datele cu bunătate și respect față de intimitate. Serverul web Lean Performance Group nu permite identificarea persoanelor prin adrese IP. Gazda site-ului Lean Performance Group este în conformitate cu regulamentele RGPD.

 

Referințe și legături

LP nu este și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul site-urilor la care avem legături de pe acest site. Aceste linkuri și referințe sunt incluse doar în scop informativ și nu implică nici o susținere a conținutului din partea noastră. Aceste site-uri nu conțineau conținut ilegal atunci când stabiliți astfel de legături. Este permisă conectarea la site-ul LP de la site-uri terțe, atâta timp cât reflectă cu acuratețe activitatea LP și nu induce în eroare vizitatorii.

Drepturi de autor

Toate textele, graficele, fotografiile și elementele de design ale acestui site sunt protejate de drepturile de autor ale LP, cu excepția cazului în care se face

referire la alte drepturi de autor. Orice utilizare fără permisiunea prealabilă a LP este interzisă și expune infractorii la urmărirea penală.

© Lean Performance Group. All rights reserved

bottom of page